OVER MIEN NAM

In 1979 zijn mijn ouders als bootvluchtelingen naar Nederland gekomen. Wij hadden onze eigen loempia’ geïntroduceerd voor wekelijks 8 markten. In de regio Zuid-Holland. Ruim 35 jaar lang hebben wij altijd onze eigen productie en recept behouden. Wij zijn klein begonnen aan huis, voor onze eigen markten. Door ruimtegebrek konden wij alleen onze eigen markten voorzien.
In 2015 zijn wij als restaurant Vietstreet begonnen, in de afgelopen 6 jaar hebben wij naamsbekendheid in Den Haag opgebouwd. Door grote succes hebben wij in 2018 een tweede locatie geopend. In 2019 hadden wij de kans gegrepen om een 3de locatie te open in Haagse Bluf foodhallen.


Wij hadden teveel vraag en kon de capaciteit niet meer aan, daardoor gingen wij naar een grotere ruimte.
Om de 8 markten, 2 restaurants en foodhallen te kunnen voorzien van loempia’s zijn wij uiteindelijk op zoek gegaan naar een locatie voor uitbreiding. Uiteindelijk hebben wij een mooie pand in Wateringen gevonden, waar wij loempia’s massaal kunnen produceren.